Wie is Robbert?

Robbert Kreeg vanaf zijn 5e jaar Piano les van "Ome" Koos Wessels. Op het zelfde moment pikte hij zijn vaders gitaar in. Op zijn 11e jaar begon hij te componeren op een multitrack recorder die hij voor zijn verjaardag had gekregen en begon hij instrumenten van over de hele wereld te verzamelen en te bespelen.

In 2004 studeerde Robbert af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij Art of Sound (muziek productie) studeerde in combinatie met Jazz Piano. Hij kreeg hier piano les van Rob van Bavel en Tilmar Julius

In 2005 werkte hij een jaar als geluidstechnicus / musicus bij Carnival Cruise Lines in Miami Florida vanwaar hij Cruises deed in de Caribbean. Daarna verhuisde hij naar Londen waar hij een jaar lang alle jamsessies langs ging en met vele geweldige muzikanten speelde, en als laatste woonde hij een jaar in Sydney Australië waar hij werkte als geluidstechnicus en speelde in verschillende bands. Toen het reizen eindelijk uit zijn systeem was kwam hij terug naar Nederland waar hij vervolgens werkte als geluidstechnicus en zanger / instrumentalist in een aantal succesvolle bands waaronder de Lijf de Leeuw Band, The Dirty Reminders en Vocal Group Pitch Control onder leiding van Merel Martens.  

Sinds 2014 is Robbert als freelancer  privé muziekleraar werkzaam aan huis en bij verschillende muziekscholen in Den Haag en omstreken, waaronder Haenen muziek op de Koningin Julianalaan 310 in Voorburg en YMCA, Scheveningen.

Live optredens

Wilt u een solo optreden van Robbert boeken voor uw evenement klik dan hier

"Bij de Blauwe Ooievaar mocht ik optreden met de meest groovy bassist van  Den Haag, Niels Verboom, de creativiteitsbom Dick Ronteltap op de Saxofoon, en Linde Brinkhorst (Vitalidad) op de mooie glimlach! Super avond."

Luister hier het gehele interview;