Reactie plaatsen

Reacties

Rob en Fiet Stolk
3 maanden geleden

We zitten naar de cd Steamy Windows te luisteren en verbazen ons over de goede kwaliteit. Leuk te lezen dat Gerard en jij nog steeds in de mood zijn. Doe Gerard de hartelijke groeten, we waren dik, maar door de tijd slijten dingen, alhoewel we met z’n ex Micky nog steeds met verjaardagen bellen. Ga door en we horen het graag als jullie ergens spelen.

Ada
8 maanden geleden

Hoi, dank voor de leuke les vanavond 6/9
Hoe is de titel van de pianoboeken die ik kan kopen

Vriendelijke groeten Ada Pleiter

Joop de Jong
2 jaar geleden

Dag Robbert,
Ik zie een oproepje van jou om met een band te spelen met een whiskeytje erbij. Wel, wij zijn een band die niet heel professioneel is, maar wel van whiskey, whisky en rum houdt. Mijn naam is Joop en de sologitarist van de band is Gerard.
Wat is ons verhaal: Gerard en ik gaan al samen muzikaal terug naar het jaar 1990. Toen zijn we, als vrienden die we al waren, samen in een band begonnen, Steamy Windows. We speelden alleen maar eigen composities. Een keuze die we maakten omdat we gewoon lekker wilden spelen, maar ik als kritische muziekliefhebber vond dat onze muzikale skills niet goed genoeg waren om de voor de luisteraar bekende covers op een juiste wijze te spelen. Eigen nummers dus, die zeker niet eenvoudig in elkaar zitten. Maar de luisteraar kent ze niet en zal dus minder gaan vergelijken. Daardoor is er een open gehoor. Ikzelf vond dat ik best ideeën had over muzieknummers en hoe ik deze wilde brengen. Gerard en ik hebben alle nummers zelf gecomponeerd. Onze stijl is blues, pop, jazzy, funky, enfin divers. Gerard is een door en door Stones liefhebber, terwijl ik een door en door Bowie fan ben. Maar ik houd ook van Jazz en world music. Steely Dan en Boz Scaggs vind ik ook geweldig. In mijn composities hoor je denk ik veel van allerlei stijlen terug. Tot 1995 hebben Gerard en ik samen in de band gezeten en toen ben ik mijn eigen weg gegaan. Professioneel is het nooit zo ver gekomen. Ook voor Gerard niet. In 2017 zijn Gerard en ik weer samen gaan spelen gewoon voor de leut op vrijdagmiddag in zijn huis in Voorburg. We hebben een aantal passerende muzikanten gehad, waaronder Henk Smitskamp van The Motions, Shocking Blue en Sandy Coast. Helaas was Henk teveel in zijn sixties blijven hangen en ging onze composities hem teveel een kant op die hij niet eigen was. Ook Jaap Mossel van o.a. The Haigs kwam bij ons, maar hij wilde snel weer gigs doen. Op dat moment waren wij nog niet zover en duurde het hem te lang waardoor ook hij vertrok. NU hebben we een nieuwe bassist van 55 en een nieuwe drummer van 40, die beiden veel zin hebben om nieuwe dingen te leren. Gerard en ik hebben weer zin om af en toe een podium op te gaan en onze nummers ten gehore te brengen. Aangezien wij het geluid van een mooie piano, een hammond of strings in onze sound erg missen, zou een toetsenist een enorme aanwinst zijn. De vraag is of jij een band als wij zijn wil komen versterken. Ten slotte ben jij de professional en zou ons geluid jou misschien niets zeggen. Gerard en ik zijn in de zestig, maar bijzonder jong van geest. Ik hoop wat van je te horen en zou het heel leuk vinden als je op vrijdagmiddag eens wil komen luisteren en meedoen.
Hartelijke groet,
Joop

BiggerBand
2 jaar geleden

Dag Robbert
Oude add, maar wellicht zoek je ons nog, want wij passen wel in jouw omschrijving.
BiggerBand 8 man vrouw Pop rock
Alle leeftijden vanaf 26
We zoeken een toets.
10 x per jaar treden we op.
Je jan ons youtuben, googlen of facebooken.
Gaarne een bericht
VrGr
BiggerBand
Albert Dalmeijer